(7.4/10)

NOIZEZZ is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van oorstukjes voor hoortoesteldragers en gehoorbescherming. Mensen en optimaal laten genieten van geluid en beschermen tegen gehoorbeschadiging door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming en oorstukjes, dat is onze missie! Listen with care.

Wij zijn aan het innoveren (denk hierbij aan 3D printtechnieken) en groeien, hierdoor hebben wij een plek beschikbaar voor een medewerker in ons laboratorium.

Medewerker NOIZEZZ Laboratorium – Hoofddorp – 40 uur p/w  (parttime is bespreekbaar)

Ben jij creatief, kun je nauwkeurig en secuur werken en heb je een vaste hand? Wij zoeken een productiemedewerker die in ons laboratorium meewerkt in de productie van op maat gemaakte gehoorbescherming en oorstukjes. Het belangrijk dat je rechtshandig bent. Heb je ervaring als edelsmid, tandtechnicus of oor-technieker, dan is dat een pre.

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van op maat gemaakte gehoorbescherming en oorstukjes. Het is een veelzijdige functie waarin je echt een verschil kunt maken in het leven van de klant. Dankzij jou werkt hun hoortoestel optimaal, kunnen ze werken in omgeving met veel lawaai zonder zich zorgen te hoeven maken over gehoorbeschadiging of onbezorgd genieten van een festival.

Je krijgt bij ons intern een gedegen vakopleiding met een hoge standaard, aangepast op jouw kennis en ervaring.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Passie voor handwerk
  • Leergierig
  • Nauwkeurig
  • Weet van aanpakken

Wat bieden wij?

  • Een leuk team met enthousiaste collega’s
  • Een marktconform salaris met doorgroei mogelijkheden
  • Een informele werksfeer en veel ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen

Interesse?

Wij willen jou graag leren kennen! Stuur je CV en sollicitatiebrief naar info@noizezz.com t.a.v. R.H. Eshuis. Voor meer informatie over de vacature kan je e-mailen naar hetzelfde adres of bellen naar 023-55 44 010. Meer over NOIZEZZ vind je op www.noizezz.com.