(7.4/10)

NOIZEZZ is een toonaangevend bedrijf op het gebied van oorstukjes voor hoortoesteldragers en gehoorbescherming. Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming en oorstukjes. Dat is onze missie; Listen with care.

Wij zijn aan het innoveren en groeien, hierdoor hebben wij een plek beschikbaar voor een medewerker in ons laboratorium.

Medewerker NOIZEZZ Laboratorium – Haarlem – 40 uur p/w

Ben jij creatief, kun je nauwkeurig en secuur werken en heb je een vaste hand? Wij zoeken een productiemedewerker die in ons laboratorium op maat gemaakte gehoorbescherming en oorstukjes voor hoortoesteldragers kan vervaardigen. Het belangrijk dat je rechtshandig bent. Heb je ervaring als edelsmid, tandtechnicus of oor-technieker, dan is dat een pre.

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van op maat gemaakte gehoorbescherming en oorstukjes voor hoortoestellen. Het is een veelzijdige functie waarin je verschillende skills kunt laten zien waaronder slijpen, lakken, boren en gieten.

Je krijgt intern een gedegen vakopleiding met een hoge standaard voor precisie in het maken van op maat gemaakte oorstukjes voor hoortoestellen en op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) aangepast op jouw kennis en ervaring.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Passie voor handwerk
  • Leergierig
  • Nauwkeurig
  • Weet van aanpakken

Wat bieden wij?

  • Leuk team met enthousiaste collega’s
  • Marktconform salaris met doorgroei mogelijkheden
  • Een informele werksfeer en veel ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen

Interesse?

Wij willen jou graag leren kennen! Stuur je CV en sollicitatiebrief naar info@noizezz.com t.a.v. R.H. Eshuis. Voor meer informatie over de vacature kan je e-mailen naar hetzelfde adres of bellen naar 023-55 44 010. Meer over NOIZEZZ vind je op www.noizezz.com.