(7.4/10)

NOIZEZZ is een toonaangevend bedrijf op het gebied van maatoorstukjes voor hoortoesteldragers en gehoorbescherming. Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming en oorstukjes. Dat is onze missie; Listen with care.

Wij zijn aan het innoveren en groeien, hierdoor hebben wij twee plekken beschikbaar voor Productie medewerkers in ons laboratorium.

 

Productie medewerkers NOIZEZZ Laboratorium – Haarlem 40 uur p/w

 

Ben jij creatief, kun je nauwkeurig en secuur werken en heb je een vaste hand? Wij zoeken twee productiemedewerkers die in ons laboratorium op maat gemaakte gehoorbescherming en maatoorstukjes voor hoortoesteldragers kunnen vervaardigen. We zijn op zoek naar iemand met ervaring als edelsmid, tandtechnicus of oor-technieker. Het belangrijk dat je rechtshandig bent.

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van op maat gemaakte gehoorbescherming en oorstukjes voor hoortoestellen. Het is een veelzijdige functie waarin je verschillende skills kunt laten zien waaronder slijpen, lakken, boren en gieten.

Afhankelijk van je ervaring krijg je intern een gedegen vakopleiding met een hoge standaard voor precisie in het handmatig maken van op maat gemaakte oorstukjes voor hoortoestellen en op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken).

Functie-eisen

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Ervaring als edelsmid, tandtechnicus of oor-technieker
  • Passie voor handwerk
  • Leergierig
  • Nauwkeurig
  • Weet van aanpakken

Wat bieden wij?

  • Leuk team met enthousiaste collega’s
  • Marktconform salaris met doorgroei mogelijkheden
  • Een informele werksfeer en veel ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen

Interesse?

Dan leren wij jou graag kennen! Stuur je CV en sollicitatiebrief naar info@noizezz.com t.a.v. R.H. Eshuis. Voor meer informatie over de vacature kun je e-mailen naar hetzelfde adres of bellen naar 023-55 44 010. Meer over NOIZEZZ vind je op www.noizezz.com.